Facebook Instagram Youtube obchod@egibi.cz

skSK

cz
CZ
en
EN
de
DE
sk
SK
Egibi Floors B2B portál Videá Blog Dátové feedy Dokumenty Katalógy Kontakt

Výmena strešného okna za pár minút (pol hodiny)? Iba so strešnými oknami Keylite!

Výmena strešného okna za niekoľko minút (pol hodiny)? Pýtate sa ako?

Na túto otázku existuje jednoduchá odpoveď. Riešenie máte so strešnými oknami Keylite, ktoré budú z krabice a na streche za menej ako dve minúty a ich jednoduchá inštalácia skráti čas montáže na minimum. To všetko s minimálnym úsilím. K dispozícii sú štyri verzie, ktoré sa hodia do každej miestnosti.

Čo je značka Keylite?

Jedinečné patentované riešenie strešného okna od írskeho výrobcu s viac ako 30-ročnými skúsenosťami.

Prečo si vybrať strešné okná Keylite?

Strešné okná Keylite v sebe spájajú výkon a pohodlie a stávajú sa najlepším riešením na zabezpečenie väčšieho množstva prirodzeného svetla a čerstvého vzduchu pre váš domov, kanceláriu alebo dielňu. Všetky strešné okná Keylite zároveň spĺňajú potrebné normy a požiadavky zákazníkov.

5 dôvodov, prečo si vybrať strešné okná Keylite:

Kľúčom k výberu sú aj vlastnosti strešných okien Keylite vo verziách Futuretherm, TM a Polar®. Okrem jedinečných vlastností uvedených nižšie majú strešné okná certifikát CE (označenie, ktoré dokazuje, že výrobok bol pred uvedením na trh posúdený a spĺňa všetky legislatívne požiadavky a normy EÚ).

Aké sú vlastnosti?

Ako si vybrať strešné okno Keylite?

V piatich krokoch popíšeme, aké parametre je potrebné určiť pred výberom strešného okna.

Aké sú najpredávanejšie strešné okná Keylite?

Polar® PVC PCP

Séria strešných okien POLAR má vďaka svojej profilovej konštrukcii vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti a obsahuje integrovaný dilatačný tepelnoizolačný golier. Strešné okno je možné pomocou montážnych uholníkov ďalej zapustiť do strešnej konštrukcie. Tieto výhody sú súčasťou štandardnej výbavy. Vďaka uvedeným vlastnostiam majú strešné okná vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti. Strešné okná POLAR sa vyznačujú dokonalou bielou farbou počas celej životnosti.

Čo môžete očakávať od strešných okien POLAR?

Všetko uvedené robí z radu Polar najinovatívnejšie strešné okno Keylite. Strešné okno Futuretherm je dokonalou kombináciou všetkých inovatívnych riešení, ktoré boli vyvinuté a implementované v spoločnosti Keylite.

Čo môžete očakávať od strešných okien FUTURETHERM?

Strešné okná Futuretherm majú tepelnoizolačný golier Futuretherm™ integrovaný do rámu okna. Strhnutím pásky na golieri sa izolácia napení do medzery medzi rámom strešného okna a strešnou konštrukciou. Strešné okno je vyrobené z najkvalitnejších impregnovaných borovicových profilov s dvoma vrstvami náteru. Vrchná lišta a okenné profily sú vyrobené z vysokokvalitného hliníkového plechu ošetreného polyesterovým lakom, ktorý je k dispozícii v dvoch štandardných farbách: sivej a čiernej. Drevo použité v tomto sortimente výrobkov má certifikát FSC.

Čo môžete očakávať od strešných okien (Flick-Fit)?

Strešné okno Flick-Fit poskytuje viac svetla do miestnosti vďaka upravenej konštrukcii krídla. Strešné okno má až o 10 % viac zasklenia v porovnaní s radom Futuretherm. Rad Flick-Fit je vyrobený s použitím najkvalitnejších komponentov, aké sú pre strešné okno možné. Drevo použité v tomto produktovom rade má certifikát FSC.

Čo môžete očakávať od strešných okien Keylite BW?

Rozsah strešných okien Keylite BW je odpoveďou na rastúci dopyt po kvalitných strešných oknách za prijateľnú cenu. Strešné okno je vyrobené z kvalitného borovicového profilu, ktorý je impregnovaný a lakovaný. Je k dispozícii v dvoch štandardných farbách: sivej a čiernej.

Ak potrebujete poradiť s výberom strešných okien, neváhajte kontaktovať naše obchodné oddelenie na telefónnom čísle +420 603 192 945.