Facebook Instagram Youtube obchod@egibi.cz

skSK

cz
CZ
en
EN
de
DE
sk
SK
Egibi Floors B2B portál Videá Blog Dátové feedy Dokumenty Katalógy Kontakt

Prečo kúpiť schody OMAN?

Schodisko je zateplené a vybavené obojstranným bielym náterom a príslušenstvom, a to aj v základných modeloch. Široká ponuka typov schodov podľa požiadaviek zákazníka a priestorových možností:

Schodiská OMAN sú zárukou kvality

Legie spokojných zákazníkov spoločnostiOMAN hovoria za spoločnosť už viac ako 25 rokov. Nie je preto divu, že sa za tento čas spoločnosť vypracovala na svetovú špičku vo výrobe podkrovných schodov, výstupov a frézovaných schodísk.

Postup pri výbere vhodných podkrovných schodov spočíva v definovaní nasledujúcich parametrov:

Prečo si vybrať podkrovné schody OMAN?

Čo ponúkajú podkrovné schody OMAN?

Elegantné, jednoduché a efektívne riešenie podkrovných schodov pre každý dom, chatu či rodinný dom. Môžete si vybrať z viac ako 300 variantov podkrovných schodov, od drevených až po oceľové alebo niečo úplne iné.

Prečo si vybrať podkrovné schody OMAN?

Pôdne schody OMAN sú špecifické svojou kvalitnou konštrukciou, šírkou schodiska, ktorá je o 15 % širšia ako u iných výrobcov, estetickým vzhľadom, vysokou tepelnou izoláciou, špecifikáciou protipožiarnej ochrany a množstvom podkrovných schodov, ktoré sú k dispozícii pre každého. Všetky výrobky v sortimente OMAN sú vyrobené z najkvalitnejšieho dreva s platným certifikátom FSC (certifikát pôvodu a kvality spracovania dreva). Sú tiež vybavené patentovaným zámkom CLICK, ktorý umožňuje jednoduché a pevné zatváranie.

Čo ešte prináša OMAN?

Rozsah podkrovných schodov OMAN dosiahol dokonalosť a svojimi parametrami prekonáva ostatné podkrovné schody. Najmä šírkou podkrovných schodov a nízkym súčiniteľom prechodu tepla. Klasické rozmery podkrovných schodov sa pohybujú okolo 35-38 cm. Podkrovné schody z produktového radu OMAN majú šírku schodiska 40 cm a výšku schodiskového stupňa 8 cm, čo zodpovedá norme EN 14975. Naše podkrovné schody delíme do siedmich kategórií:

Najpredávanejšie podkrovné schody:

Rozsah výrobkovPOLAR

Podkrovné schodyPOLAR sú jedny z najpredávanejších podkrovných schodov v celom portfóliu podkrovných schodov OMAN. Sú vybavené dvojicou zábradlí, ktoré uľahčujú prístup do podkrovia. Súčasťou je aj pevný dvojbodový zámok, trojité tesnenie a dve plynové pružiny. Vďaka týmto častiam je otváranie alebo zatváranie podkrovných schodov veľmi jednoduché, bezpečné a pohodlné. K dispozícii sú 3 - 4 typy tohto sortimentu. Exkluzívnou vlastnosťou radu POLAR je jeho súčiniteľ prechodu tepla, ktorý je Ud = 0,36 W/m2*K, čím sa radí medzi najlepšie dostupné na trhu. Obrovskou výhodou väčšiny výrobkov radu OMAN je šírka rebríka 40 cm a možnosť výberu kovových, nožnicových a oceľových rebríkov.

Produktový radMINI thermo

Pôdne schody MINI thermo sú vďaka svojim rozmerom a kompatibilite alternatívou pre menšie priestory. Sú vybavené dvojicou zábradlí, ktoré uľahčujú prístup do podkrovia. Zároveň sú dokonale izolované. Rozmery podkrovných schodov MINI začínajú na 80 cm x 60 cm.

Podkrovné schody odolné proti požiaru El45, El45 POLAR, MINI EL45, SOLID EL60

Ak hľadáte čo najodolnejšie protipožiarne podkrovné schody, produktový rad EL vo svojich rôznych typoch spĺňa všetky požiadavky stavebných firiem, takže s ich schválením nebude problém. Číslo za písmenami EL označuje požiarnu odolnosť v minútach. Súčasťou všetkých protipožiarnych schodov je kovový zámok. Ako jeden z mála dodávateľov máme v ponuke aj podkrovné schody menších rozmerov (m) s vysokou požiarnou odolnosťou.