Facebook Instagram Youtube obchod@egibi.cz

skSK

cz
CZ
en
EN
de
DE
sk
SK
Egibi Floors B2B portál Videá Blog Dátové feedy Dokumenty Katalógy Kontakt

Obklady a dlažby

Či už hľadáte dlažbu do interiéru alebo exteriéru vášho domu, značka Steinblau je pre vás ideálnou voľbou. Môžete si vybrať z omietkových, betónových a kamenných dlaždíc, ktoré vás na prvý pohľad zaujmú svojím nadčasovým dizajnom. Tieto základné materiály sa navzájom prelínajú a poskytujú vám maximálnu kvalitu a zároveň prirodzený vzhľad. Vďaka tomu si môžete vybrať z dekoratívne aktívnych obkladov so vzormi kameňa, tehál alebo dreva.

Prečo si vybrať obkladačky Steinblau?

Vďaka vysokokvalitnému materiálu získate dekoratívne obklady napríklad so vzorom dreva alebo tehál, ktoré vydržia dlhé roky. Všetky obklady sa dajú použiť v interiéri na oživenie stien, ale aj na ozdobenie fasády domu. Rovnako kvalitnými obkladačkami môžete doplniť aj jedinečné obklady stien alebo fasád. To oceníte, ak si napríklad plánujete postaviť terasu pri dome. Môžete si vybrať z niekoľkých rôznych typov obkladov a dlažieb, aby ste si dom alebo byt dotvorili podľa svojich predstáv.

Varianty dekorácií

Pri výbere obkladového kameňa je prvým rozhodujúcim faktorom priestor, v ktorom budete obklad inštalovať. Ľahké omietkové obklady sú ideálne do interiéru. Obklady z ľahkého betónu sú naopak vhodné na použitie v exteriéri, pri kachliach, v kúpeľniach alebo v kuchyniach. Treťou možnosťou sú prémiové obklady z prírodného kameňa, obklady z prírodného kameňa možno použiť naozaj všade, kde si len spomeniete. Potom si už len vyberiete dekor, ktorý vás najviac osloví.